Sabtu, 7 Februari 2009

kostum untuk disewa



Cantiquecostume memiliki pelbagai pilihan kostume untuk disewa. Terdapat banyak pilihan kostum untuk dewasa dan kanak-kanak. Kostum untuk 'theme party', cultural, traditional, halloween, masquerade, spain, egypt, cheongsam, korea, kebaya lama, mexico, pirate, warrior, kimono, samurai, rome, fancy dress, tuxedo, flower girl dan lain-lain lagi.

Adress: 22-1 Jalan Sulaiman 1, Taman putra sulaiman, 68000 Ampang.Contact: 03. 4270 4330. http://www.cantiquecostum.com/

11 ulasan:

  1. kenapa xleh tgk pun web site yg u ada ni...?? i nk sewa baju masquerade ada x?

    BalasPadam
  2. Kalau nak sewa knee boots ada x?.. yang ada heels..

    BalasPadam
  3. saya nak sewa tema ala-ala bali atau indinesia ada tidak?

    BalasPadam
  4. hello. i'm looking for the arabian costume. do you have? n how much is the price?

    BalasPadam
  5. if u do have, that arabian costume is for male. size about XXL. kindly email me at mohamad@pos.com.my

    tq :-)

    BalasPadam
  6. im looking for bollywood costume 4 female. do u hv it?

    BalasPadam
  7. http://www.cantiquecostume.com/

    typo error tu...tertinggal "e" kat costume.

    BalasPadam
  8. looking for a pair of costume (suami/isteri nak pakai) bertemakan bunga yang vogue dan very the vast. email me @ almustaqeem@yahoo.com

    BalasPadam
  9. Costume kanak-kanak bumblebee transformers ada tak?

    BalasPadam
  10. Salam...i nak tayela u punye kedai kat mane...

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam